Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter när du kommer i kontakt med oss. Vi hanterar personuppgifter utifrån GDPR och nedan hittar du information kring hantering av den information vi samlar in via vår webbplats.

Personuppgiftspolicy

Fueltech Sweden AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till vår verksamhet. Dina personuppgifter behandlas och sparas av oss för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande, ta kontakt eller ge den information som efterfrågas. De personuppgifter som kan komma att behandlas är främst sådan som du direkt eller indirekt lämnar till oss när du tar en kontakt med oss.

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa. Vi avser att behandla uppgifterna så länge du är kund eller önskar att ta del av vår information eller erbjudanden.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har också alltid rätt att skriftligen återkalla lämnade samtycken. Anser du att dina personuppgifter har behandlats felaktig har du möjlighet att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten (Datainspektionen).

Vår policy för cookies

https://www.ecoscience.se som är vår publika webbplats kan i likhet med många andra webbplatser lagra eller hämta information i din webbläsare, oftast i form av cookies. Denna information som kan handla om dig, dina intressen eller din Internetenhet (dator, surfplatta eller mobil) används i huvudsak för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig och ge dig en mera personlig upplevelse av webben, samt för att minnas dina tidigare val.

Cookies för prestanda
Med hjälp av dessa cookies får vi reda på hur besökarna använder webbplatsen, så att vi kan bedöma hur den fungerar och göra förbättringar. Vi kan exempelvis ta reda på vilka webbsidor som är mest och minst populära med hjälp av dessa cookies. De mäter antalet besökare, hur lång tid besökarna tillbringar på webbplatsen och hur de hittar den. Vi får veta vad vi är bra på och vad vi kan göra bättre, samt kan säkerställa att sidorna läses in snabbare och visas på ett korrekt sätt. Vi använder oss också av pixeltaggar för att jobba med segmenterad marknadsföring. På så sätt kan vi säkerställa att du som användare nås av relevant information från oss.

All information som samlas in av dessa cookies är anonym och inte kopplad till någon personlig information om dig.

Välja bort cookies
Om vår användning av cookies är problematisk för dig kan du vidta åtgärder för att de inte ska tillämpas. Du kan även ändra inställningarna i din webbläsare så att vissa typer av cookies blockeras.

Om du vill ha mer information om hur detta går till, kan du söka i webbläsarens hjälpinformation.

Vi valgte ECOScience

ECOScience er det fleksible energianlæg, der giver dig mulighed for at tilslutte flere forskellige energikilder på samme tid. Det intelligente anlæg er i stand til at tilslutte sig alle forskellige typer energikilder, lige fra træpiller og olie til fjernvarme og gas – og selvfølgelig fungerer solenergi også. Det bæredygtige anlæg er nemt at bruge og giver dig som boligejer total frihed vedrørende dit hjems klima. Spar op til 60 % af dit energiforbrug, og nyd et hyggeligt hjem fri for bekymringer, der også er venligt over for miljøet.

Mød nogle, der har valgt anlægget

Find en installatør i nærheden af dig

ECOScience er det oplagte valg for dem, der leder efter et fleksibelt og behageligt energisystem, der også giver dig mulighed for at tilslutte flere varmekilder på samme tid. Takket være den fleksible opbygning kan du nemt udvide dit anlæg med tiden, f.eks. med pool eller gulvvarme. Anlægget styres nemt ved hjælp af din smartphone.

Jeg vil søge efter en installatør