Referenser & Projekt

01 jul 2021

Flerbostadsfastighet Monsunen – Karlskrona

Återvinning av ventilation

1st Tekniktank 8750i, 4st ECOScience 8750bf –  totalt 3750 lit
2st Värmepump Thermia Mega M 2020 HGL
Styrsystem

Systemlösning: ECOScience
VS Entreprenör: Assemblin VS AB Karlskrona
Driftsatt: Juni- 2021

Besparing under normalperiod: 1000 kWh/dag

 
”Vi är mycket nöjda med installationen av den återvinnings anläggningen som SBB har fått installerad av Assemblin VS och ECOScience.
I den besparingskalkylen som vi har så är det tänkt att den ska leverera 80Kw men den levererar mer än så och det är mycket positivt.
Den driftsattes ju i våras så vi har ju en vinter framför oss som kommer att bli spännande med att se vilken den exakta besparingen ligger på.”

Johan Svensson, Förvaltare på SBB – Samhällsbyggnadsbolaget
2021-10-01

Visa mer

Vi valde ECOScience

ECOScience är det flexibla värmesystemet som tillåter dig att ansluta flera olika energikällor samtidigt. Det smarta systemet klarar av att ansluta till alla olika typer av energikällor, alltifrån pellets, ved, luftvärmepump till fjärrvärme – och som standard även till solenergi. Det hållbara systemet är enkelt att använda och ger dig som hussägare total frihet när det kommer till ditt hems klimat. Spara upp till 60 % av din energiförbrukning och njut av ett trivsamt och bekymmersfritt hem som dessutom är snällt mot miljön.

Träffa några som valt systemet

Hitta en partner nära dig

ECOScience är det självklara valet för dig som letar efter ett flexibelt och bekvämt värmesystem som dessutom tillåter dig att ansluta flera värmekällor samtidigt. Tack vare den flexibla uppbyggnaden, kan du enkelt utvidga ditt system efter hand med till exempel pool eller golvvärme.

Jag vill söka efter en partner

Spara upp till 38 500kr varje år!

Med senaste tidens elpriser på 2,5kr/kWh sparar du upp till 38 500kr i årligen med ett värmesystem från ECOScience. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan om du är intresserad av en offert från oss.