Referenser & Projekt

14 dec 2021

Circuitus Passivhus – Växjö

Nybyggt Passivhus.
Installation: 2020
1st tekniktank på 300 liter.

Tanken försörjer huset med varmvatten, och är ansluten till fastighetens solcells anläggning.
När solcellerna har en överproduktion, startar värmarna i tanken och buffrar energin i vatten istället för att sälja överskotts producerad el.

Idag har detta Passivhus ingen värmepump och klarar energiklass A.
Husets totala energianvändning 2021 ligger på 6500 kWh, inkl all hushållsel.
Systemet är dock förberett för ev framtida luft-vatten värmepump och värmebatteri för förvärmning av luften efter FTX

Solcellsinstallation: Lindab Solar Roof

 

Visa mer

Vi valde ECOScience

ECOScience är det flexibla värmesystemet som tillåter dig att ansluta flera olika energikällor samtidigt. Det smarta systemet klarar av att ansluta till alla olika typer av energikällor, alltifrån pellets, ved, luftvärmepump till fjärrvärme – och som standard även till solenergi. Det hållbara systemet är enkelt att använda och ger dig som hussägare total frihet när det kommer till ditt hems klimat. Spara upp till 60 % av din energiförbrukning och njut av ett trivsamt och bekymmersfritt hem som dessutom är snällt mot miljön.

Träffa några som valt systemet

Hitta en partner nära dig

ECOScience är det självklara valet för dig som letar efter ett flexibelt och bekvämt värmesystem som dessutom tillåter dig att ansluta flera värmekällor samtidigt. Tack vare den flexibla uppbyggnaden, kan du enkelt utvidga ditt system efter hand med till exempel pool eller golvvärme.

Jag vill söka efter en partner

Spara upp till 38 500kr varje år!

Med senaste tidens elpriser på 2,5kr/kWh sparar du upp till 38 500kr i årligen med ett värmesystem från ECOScience. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan om du är intresserad av en offert från oss.