Referenser & Projekt

01 okt 2017

Lägenheter Kv. Uller – Hyllie

I attraktiva Hyllie i Skåne färdigställdes under hösten 2017 totalt
89 klimatsmarta hyresrätter och bostadsrätter med solceller i kombination med bergvärme, vilket ger ett förstklassigt inomhusklimat och mycket bra driftsekonomi.
Byggnaden är certifierad enligt Miljöbyggnad Silver.

ECOScience har levererat och installerat två kompletta solcellsanläggningar, som har effekt på vardera 25 kWp och en årsproduktion av 24 000 kWh per anläggning.
Även tillhörande överordnat styr-och övervakningssystem för fastigheterna är från ECOScience.

Entreprenör: Gärahovs Bygg AB

Visa mer

Vi valde ECOScience

ECOScience är det flexibla värmesystemet som tillåter dig att ansluta flera olika energikällor samtidigt. Det smarta systemet klarar av att ansluta till alla olika typer av energikällor, alltifrån pellets, ved, luftvärmepump till fjärrvärme – och som standard även till solenergi. Det hållbara systemet är enkelt att använda och ger dig som hussägare total frihet när det kommer till ditt hems klimat. Spara upp till 60 % av din energiförbrukning och njut av ett trivsamt och bekymmersfritt hem som dessutom är snällt mot miljön.

Träffa några som valt systemet

Hitta en partner nära dig

ECOScience är det självklara valet för dig som letar efter ett flexibelt och bekvämt värmesystem som dessutom tillåter dig att ansluta flera värmekällor samtidigt. Tack vare den flexibla uppbyggnaden, kan du enkelt utvidga ditt system efter hand med till exempel pool eller golvvärme.

Jag vill söka efter en partner